Malaga Spanje IMG 7970 scaled

Malaga Spanje Activiteiten

Malaga is zowel in de zomer als winter een heerlijke stad voor een citytrip of vakantie. Er zijn tal van activiteiten te doen in Málaga, variërend van culturele en historische bezienswaardigheden tot outdoor-activiteiten en avontuurlijke excursies. Enkele van de populaire activiteiten in Málaga zijn:

Alcazaba fort Malaga

Bezoek het Alcazaba-fort: Het Alcazaba-fort is een Moors kasteel dat dateert uit de 11e eeuw. Het is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Málaga en biedt een prachtig uitzicht op de stad.

Picasso-museum Malaga

Malaga Activiteiten
Malaga Activiteiten

Bezoek het Picasso-museum: Het Picasso-museum is gewijd aan het werk van de beroemde kunstenaar Pablo Picasso, die in Málaga werd geboren. Het museum heeft een indrukwekkende collectie van meer dan 200 werken van Picasso.

Het historische centrum van Málaga

Maak een wandeling door het historische centrum: Het historische centrum van Málaga heeft vele smalle straatjes en pleinen met prachtige architectuur en historische gebouwen, zoals de kathedraal en het Romeins theater.

Mercado Central de Atarazanas Malaga

Bezoek de Mercado Central de Atarazanas: De Mercado Central de Atarazanas is een overdekte markt waar je kunt genieten van lokale producten, zoals verse vis, groenten en fruit.

Caminito del Rey vanuit Malaga

Maak een dagtocht naar de Caminito del Rey: De Caminito del Rey is een spectaculaire wandelroute door een kloof in de buurt van Málaga, met adembenemende uitzichten en avontuurlijke passages.

Het strand van malaga Malagueta

Ga naar het strand van Malagueta: Het strand van Malagueta is een van de meest populaire stranden in Málaga, met zacht zand en kristalhelder water.

Fietstocht door de stad Malaga

Maak een fietstocht door de stad: Een fietstocht is een leuke manier om de stad te verkennen en alle bezienswaardigheden te zien.

Kookworkshop Malaga

Maak een kookworkshop: Leer hoe je traditionele Spaanse gerechten kunt maken tijdens een kookworkshop, waarbij je ingrediënten koopt op de markt en ze daarna klaarmaakt in een keuken.

Er zijn nog veel meer activiteiten te doen in Málaga, afhankelijk van jouw interesses en voorkeuren. Het is aan te raden om van tevoren te plannen om het meeste uit je verblijf te halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *