Malaga Spanje 7F29184E B450 4AED 8839 4CF5F32B5F6E scaled

Transfer malaga airport

Wil je een Transfer malaga airport? Vanaf de luchthaven van Málaga (Málaga-Costa del Sol Airport, AGP) zijn er verschillende vervoersmogelijkheden om je naar je bestemming te brengen:

  1. Trein: De luchthaven van Málaga heeft een treinstation (Cercanías) dat de luchthaven verbindt met het stadscentrum van Málaga en andere omliggende steden, zoals Torremolinos, Benalmádena en Fuengirola. De treinen rijden meestal om de 20 minuten.
  2. Bus: Er zijn verschillende buslijnen die de luchthaven verbinden met het stadscentrum en andere steden aan de Costa del Sol, zoals Marbella, Estepona en Nerja. De Airport Express Line (lijn A) verbindt de luchthaven met het centrale busstation van Málaga.
  3. Taxi: Er is een taxistandplaats net buiten de aankomsthal van de luchthaven. Officiële taxi’s zijn wit met een blauwe streep aan de zijkant. Zorg ervoor dat je een officiële taxi neemt om mogelijke problemen met illegale diensten te voorkomen.
  4. Autoverhuur: Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Málaga, zoals Avis, Hertz, Europcar en lokale bedrijven. Het huren van een auto kan handig zijn als je van plan bent om de regio in je eigen tempo te verkennen.
  5. Privé-transfers: Er zijn ook privé-transferservices beschikbaar vanaf de luchthaven van Málaga. Deze services kunnen van tevoren worden geboekt en zijn meestal duurder dan openbaar vervoer, maar ze bieden meer comfort en gemak, vooral als je met een grote groep of veel bagage reist.

Vergeet niet om de opties te vergelijken en te kiezen op basis van je budget, bestemming en voorkeur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *