24.8 C
Málaga
dinsdag 26 september 2023
More

  Nieuws uit Malaga

  málaga Spanje temperatuur

  Málaga heeft een mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers. De temperaturen variëren gedurende het jaar, maar het klimaat blijft over het algemeen aangenaam en zonnig.

  Winter (december – februari): De temperaturen in Málaga zijn in de winter mild, met gemiddelde temperaturen tussen 8°C en 17°C. De laagste temperaturen kunnen rond 5°C liggen, vooral ’s nachts.

  Lente (maart – mei): In de lente beginnen de temperaturen te stijgen, met gemiddelde waarden tussen 12°C en 23°C. Dit is een aangename tijd om Málaga te bezoeken, met veel zonnige dagen en aangename temperaturen.

  Zomer (juni – augustus): De zomers in Málaga zijn warm en zonnig, met gemiddelde temperaturen tussen 20°C en 30°C. Het kan echter heter worden, met pieken die soms oplopen tot 35°C of hoger.

  Herfst (september – november): De temperaturen in Málaga beginnen in de herfst af te nemen, met gemiddelde waarden tussen 14°C en 27°C. De dagen zijn over het algemeen nog steeds zonnig en aangenaam, hoewel de kans op neerslag toeneemt naarmate het seizoen vordert.

  Hoewel dit algemene richtlijnen zijn voor de temperaturen in Málaga, is het belangrijk om te onthouden dat het weer altijd kan variëren. Het is raadzaam om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat, zodat je je kleding en activiteiten dienovereenkomstig kunt plannen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  hotspots malaga

  gratis tips uit malaga

  Binnenkort een citytrip of vakantie naar Malaga gepland? Ontvang Gratis de beste tips en korting vouchers.