MalagaSpanjeNLMalaga 2020 640

De 10 Beste Hostels in Malaga Spanje Goedkoop Overnachten

Malaga heeft een verscheidenheid aan hostels die geschikt zijn voor reizigers met een klein budget. Hier zijn enkele hostels in Malaga die je kunt overwegen:

  1. Oasis Backpackers’ Hostel Malaga: Een populair hostel in het centrum van Malaga, dicht bij bezienswaardigheden en het strand.
  2. Feel Hostels Soho Malaga: Gelegen in de trendy wijk Soho, in de buurt van bars, restaurants en kunstgalerijen.
  3. Alcazaba Premium Hostel: Hoewel het een hostel is, biedt het ook priv├ękamers met en-suite badkamers. Het is gelegen in het historische centrum van Malaga.
  4. Picasso’s Corner Backpackers Hostel: Een gezellig hostel op korte loopafstand van het Picasso Museum en andere bezienswaardigheden.
  5. Lights Out Hostel: Gelegen in de buurt van het treinstation van Malaga, met een levendige sfeer en een gemeenschappelijke keuken.
  6. Urban Jungle Hostel: Een kleurrijk en artistiek hostel in het centrum van Malaga, met een dakterras.
  7. The Lights Hostel: Een modern en stijlvol hostel in de buurt van de Calle Larios, de belangrijkste winkelstraat van Malaga.
  8. Nomada Urban Beach Hostel: Een strandhostel in de buurt van Playa de la Malagueta, met een ontspannen sfeer.
  9. Casa Babylon Backpackers: Een alternatief en artistiek hostel met een bohemien sfeer.
  10. La Casa Mata Central: Een kleinschalig hostel met een uitstekende locatie in het historische centrum van Malaga.

Hostels zijn een geweldige optie voor reizigers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke accommodatie en die graag andere reizigers ontmoeten. Zorg ervoor dat je recensies leest en de voorzieningen vergelijkt om een hostel te kiezen dat past bij jouw behoeften en voorkeuren. Vergeet niet om vooraf te reserveren, vooral tijdens drukke seizoenen, om jouw plek te verzekeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *