MalagaSpanjeNLMalaga 2020 086

10 Top Hotels in Malaga Spanje

Of je nu voor een Citytrip of vakantie naar Malaga gaat, met deze 10 Top Hotels in Malaga Hier zijn echter enkele bekende hotels in Malaga die je kunt overwegen om te onderzoeken. Het is aan te raden om de actuele prijzen, beschikbaarheid en recensies te controleren voordat je een beslissing neemt:

  1. Hotel Molina Lario: Centraal gelegen in de oude binnenstad, dicht bij bezienswaardigheden zoals het Picasso Museum. Voordeel: Centrale locatie. Nadeel: Mogelijk hogere prijzen.
  2. AC Hotel Malaga Palacio: Een luxe hotel met uitzicht op de haven en het kasteel van Gibralfaro. Voordeel: Uitzicht en luxe voorzieningen. Nadeel: Prijzig.
  3. Barcelo Malaga: Gelegen bij het treinstation van Malaga, moderne kamers en goede toegang tot openbaar vervoer. Voordeel: Gemakkelijke toegang tot vervoer. Nadeel: Treingeluiden kunnen hinderlijk zijn.
  4. Vincci Seleccion Posada del Patio: Dicht bij het stadscentrum, met een zwembad op het dak en een terras. Voordeel: Terras en zwembad. Nadeel: Beperkte parkeergelegenheid.
  5. Room Mate Larios: Midden in het hart van de stad, met een modern design en een levendige sfeer. Voordeel: Centrale locatie. Nadeel: Minder rustige omgeving.
  6. Hotel ILUNION Malaga: Dicht bij het strand en de jachthaven, een comfortabel hotel met moderne voorzieningen. Voordeel: Dicht bij het strand. Nadeel: Niet in het stadscentrum.
  7. Malaga Picasso Hotel: Gelegen in de oude binnenstad, in de buurt van de kathedraal van Malaga. Voordeel: Historische omgeving. Nadeel: Mogelijk kleinere kamers.
  8. Salles Hotel Malaga Centro: In het stadscentrum, dicht bij winkels en restaurants. Voordeel: Dicht bij winkels. Nadeel: Parkeergelegenheid kan beperkt zijn.
  9. Hotel Sercotel Málaga: Op loopafstand van het strand, met comfortabele kamers en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voordeel: Dicht bij het strand. Nadeel: Niet in het stadscentrum.
  10. Hotel Guadalmedina: Aan de oever van de rivier de Guadalmedina, in de buurt van de winkels en restaurants. Voordeel: Uitzicht op de rivier. Nadeel: Iets verder van het strand.

Het is belangrijk om rekening te houden met je eigen voorkeuren en budget bij het kiezen van een hotel. Lees de recensies van andere gasten om inzicht te krijgen in hun ervaringen en vergelijk de voorzieningen, locaties en prijzen voordat je een beslissing neemt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *