MalagaSpanjeNLMalaga 2020 642

Elektrische step huren in Malaga Spanje

Wil je een Elektrische step huren in Malaga? Het huren van een step (ook wel elektrische step genoemd) in Malaga kan een leuke en handige manier zijn om de stad te verkennen. In dit artikel lees je alles over het huren van elektrische stepjes in Malaga.

Elektrische steps zijn erg populair in Malaga vanwege hun handige mobiliteit en milieuvriendelijke karakter. Voordat je echter met een elektrische step de straten van Spanje opgaat, is het belangrijk om de regels en wetgeving te kennen, zodat je veilig de weg op kunt.

Zo Huur je een Elektrische Deelstep in Malaga

Het huren van een Electrische Deelstep in Malaga is heel eenvoudig, ik heb het voor je op een rij gezet

  1. App downloaden: Om een Electrische Deelstep in Malaga te gebruiken, moet je eerst de Bird-app downloaden op je smartphone. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.
  2. Registratie: Na het downloaden van de app moet je je registreren met een geldig e-mailadres en telefoonnummer. Mogelijk moet je ook je betalingsgegevens invoeren om de huurkosten te kunnen betalen.
  3. Vind een step: Nadat je bent geregistreerd, kun je de app gebruiken om beschikbare Electrische Deelstep in Malaga te vinden. De app toont de locaties van beschikbare steps op een kaart, zodat je er een in de buurt kunt vinden.
  4. Ontgrendelen en rijden: Wanneer je een Electrische Deelstep in Malaga hebt gevonden, kun je deze ontgrendelen door de QR-code op de step te scannen met de app. Na het ontgrendelen kun je op de step stappen en beginnen met rijden.
  5. Parkeren en vergrendelen: Na je rit kun je de step parkeren op een daarvoor aangewezen locatie in de stad en de step vergrendelen met behulp van de app. Hiermee wordt de rit officieel beëindigd en stopt de betaling.

 

Elektrische Step Verhuurbedrijven Malaga

Het is goed om te weten welke verhuurbedrijven stepjes aanbieden in Malaga. Zo kun je vooraf de app alvast installeren zodat je in Malaga eenvoudig een step kunt huren. In Malaga zijn verschillende verhuur bedrijven actief. Op meerdere loacaties in de stad zijn opstelplaatsen voor elektrische stepjes. Dit zijn de aanbieders in Malaga

Lime Elektrische Deelstep Malaga Huren

Lime is een bekend bedrijf dat elektrische deelsteps aanbiedt in verschillende steden over de hele wereld, inclusief enkele steden in Spanje. Het is mogelijk dat Lime-scooters beschikbaar zijn in Malaga, maar het is ook mogelijk dat er andere aanbieders van deelsteps actief zijn in de stad.

Voi Elektrische Deelstep Malaga Huren

Voi is een populaire deelstepservice die elektrische steps aanbiedt in Malaga. Het is een bedrijf dat mensen in staat stelt om elektrische steps te huren via een mobiele app, wat een handige en milieuvriendelijke manier kan zijn om zich in stedelijke gebieden te verplaatsen.

Bird Elektrische Deelstep Malaga Huren

Bird is een andere populaire deelstepservice die elektrische steps aanbiedt in verschillende steden over de hele wereld, waaronder sommige steden in Spanje. Net als Voi stelt Bird gebruikers in staat om elektrische steps te huren via een mobiele app, wat een handige en milieuvriendelijke manier kan zijn om je in stedelijke gebieden te verplaatsen.

Bolt Elektrische Deelstep Malaga Huren

Bolt is een bekende ride-hailing service die ook deelsteps heeft geïntroduceerd in sommige steden. Op dit moment is Bolt nog niet beschikbaar in Malaga.

Dott Elektrische Deelstep Malaga

Dott is een bekende deelstepservice die elektrische steps aanbiedt, en ook in Malaga is Dott beschikbaar. Net als andere deelstepservices, stelt Dott gebruikers in staat om elektrische steps te huren via een mobiele app, waardoor het een handige en milieuvriendelijke manier is om je in stedelijke gebieden te verplaatsen.

Kosten huren Elektrische Deelstep in Malaga

De kosten voor het huren van een elektrische deelstep in Malaga bestaan uit ontgrendelkosten en kosten per minuut. Het is belangrijk te weten dat de kosten kunnen variëren per stad en per deelstepaanbieder.

Tabel met tarieven van deelstepaanbieders in Malaga

Deelstepaanbieder Ontgrendelkosten Kosten per minuut
Lime € 1,- € 0,15
Voi € 1,- € 0,20
Bird € 1,- € 0,15
Bolt € 0,- € 0,15
Dott € 1,- € 0,20

 

Verkeersregels voor Elektrische Steps in Malaga

Voordat je op een step stapt in Malaga is het essentieel dat je op de hoogte bent van de verkeersregels voor  e-steps in Malaga. Hier zijn enkele belangrijke regels om in gedachten te houden voor het gebruik van elektrische steps in Spanje:

1. Er is geen specifieke minimumleeftijd voor het gebruik van een elektrische step in Spanje.
2. Als er een fietspad aanwezig is, dien je deze te gebruiken voor verkeersveiligheid.
3. Als er geen fietspad is, mag je de rijbaan gebruiken.
4. Het is strikt verboden om met meer dan één persoon op een e-step te rijden.
5. Het dragen van een helm tijdens het rijden met een e-step wordt sterk aanbevolen.
6. Bij slecht zicht of in het donker is het verplicht om een reflecterend veiligheidsvest te dragen.
7. Je hebt geen rijbewijs nodig om een elektrische step te gebruiken.
8. Het is niet toegestaan om op de stoep, in tunnels of in voetgangersgebieden te rijden.
9. Het gebruik van een telefoon, hoofdtelefoon of oortjes tijdens het rijden is niet toegestaan.

Zorg ervoor dat je deze regels in acht neemt om veilig en in overeenstemming met de wet te kunnen genieten van je elektrische step in Spanje. Veel plezier en rijd voorzichtig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *