casa mira helados malaga calle larios

Mira Ijs in Malaga Spanje, hier moet je absoluut een ijsje eten!

Mira Ijs in Malaga is een iconische ijssalon in Malaga, Spanje, met een rijke geschiedenis en een grote reputatie. Het begon als een familiebedrijf dat werd opgericht in 1940 door Francisco Mira in het hart van de stad. Sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een van de meest geliefde ijssalons in Malaga, geliefd bij zowel de lokale bevolking als toeristen.

logo dimasmira
logo dimasmira

De locatie van Mira Ijs is strategisch gekozen in het historische centrum van Malaga, vlakbij de kathedraal en andere belangrijke bezienswaardigheden. Hierdoor is het een populaire bestemming voor mensen die de stad verkennen en behoefte hebben aan een verfrissende traktatie.

Specialiteiten Mira Ijs in Malaga

De specialiteiten van Mira Ijs zijn divers en omvatten een breed scala aan heerlijke smaken. Het ijs wordt ambachtelijk gemaakt met verse en natuurlijke ingrediënten, wat zorgt voor een authentieke smaak en een romige textuur. Enkele van de meest populaire smaken zijn vanille, chocolade, aardbei, pistache, mango, citroen en nog veel meer.

malaga casa mira helados malaga calle larios
malaga casa mira helados malaga calle larios

Wat Mira Ijs echt uniek maakt, zijn hun lokale smaken die de traditionele Andalusische smaken weerspiegelen. Ze hebben smaken zoals “tarta de queso” (cheesecake), “mantecado” (een typisch Spaans koekje) en “té verde con limón” (groene thee met citroen), die een ware culinaire ervaring bieden voor degenen die op zoek zijn naar iets anders.

Naast het ambachtelijke ijs biedt Mira Ijs ook andere lekkernijen, zoals sorbets, milkshakes en verfrissende drankjes. Ze staan bekend om hun vriendelijke service en hun vermogen om klanten te verrassen met nieuwe, seizoensgebonden smaken.

In de loop der jaren heeft Mira Ijs talloze erkenningen gekregen voor de kwaliteit van hun ijs, waardoor het een must-visit bestemming is voor iedereen die Malaga bezoekt en op zoek is naar een heerlijk en authentiek ijsje. Met zijn lange geschiedenis, locatie in het hart van de stad en heerlijke specialiteiten, is Mira Ijs een plaats waar zowel jong als oud kunnen genieten van een smakelijke en verfrissende traktatie tijdens een bezoek aan Malaga.

Locatie Casa Mira Malaga

De bekendste locatie van Casa Mira kun je vinden aan de Calle Larios 5, dat is de brede marmeren winkelstraat van de haven naar het hart van Malaga. Je zult merken dat het hier vaak enorm druk is, vergeet niet een nummertje te trekken uit de automaat anders sta je voor niets in de rij.

Een overzicht van alle locaties van Casa Mira Malaga

Helados y Turrones Casa Mira. Dimas Mira E Hijos
locatie: C. Marqués de Larios, 5
Openingstijden, 7 dagen per week van 10.30 tot 01.00
website: https://dimasmiraehijos.es/

Casa Mira Malaga
locatie: C. Císter, 8
Openingstijden, 7 dagen per week van 10.30 tot 01.00 (vrijdag tot 02.00)
website: https://dimasmiraehijos.es/

Casa Mira Andrés Pérez
locatie: C. Andrés Pérez, 10
Openingstijden, 7 dagen per week van 14.30 tot 21.00
website: https://fernandomira.es/

Casa Mira Victoria
locatie: C. Compás de la Victoria, 1
Openingstijden, 7 dagen per week van 12.00 tot 21.00
website: http://www.fernandomira.es/

Heladería y Pastelería Ignacio Mira Limonar
Locatie: Av. Mayorazgo, 22, 29016 Málaga, Spanje
Openingstijden, 7 dagen per week van 12.00 tot 21.00
website: http://www.fernandomira.es/

Casa Mira XII
locatie: Pl. Pío XII, 8
Openingstijden, 7 dagen per week van 10.30 tot 01.00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *