MalagaSpanjeNLMalaga 2020 602

De Leukste Terrasjes in Malaga Spanje die je Zeker moet bezoeken

Een overzicht van de leukste terrasjes in Malaga. Omdat het 12 maanden per jaar heerlijk weer in in Malaga kun je vrijwel 365 dagen per jaar op een terrasje genieten van heerlijke sangria en tapas. Aan jou de keuze waar je op het terras gaat zitten. Er is voldoende keuze.

Strandterrassen Malaga

Deze terrassen bevinden zich meestal aan de kustlijn en bieden een prachtig uitzicht op zee. Ze kunnen gespecialiseerd zijn in verse visgerechten, paella, zeevruchten en verfrissende cocktails.

MalagaSpanjeNLMalaga 2020 173
MalagaSpanjeNLMalaga 2020 173

Terrassen in het historische centrum van Malaga

Deze terrassen bevinden zich in de charmante oude straatjes van Malaga en bieden vaak traditionele Andalusische gerechten zoals tapas, gazpacho, Iberische ham, en lokale wijnen.

Dakterrassen in Malaga

Deze terrassen zijn meestal te vinden op de bovenste verdiepingen van hotels of gebouwen en bieden spectaculaire uitzichten over de stad. Ze kunnen een gevarieerd menu aanbieden, variërend van internationale gerechten tot lokale specialiteiten.

Terrassen in parken van Malaga

Sommige parken in Malaga hebben cafés en restaurants met terrassen, waar je kunt genieten van een ontspannen sfeer en groene omgeving. Ze serveren vaak lichte maaltijden, salades en drankjes.

Het is altijd een goed idee om van tevoren online onderzoek te doen of ter plaatse de menu’s te bekijken om te zien welke specialiteiten elk terras op dat moment aanbiedt. Malaga staat bekend om zijn rijke culinaire aanbod, dus je zult ongetwijfeld veel heerlijke opties vinden om van te genieten tijdens je bezoek aan de stad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *