MalagaSpanjeNLMalaga 2020 409

Parken Malaga, de 8 Mooist Parken van Malaga

Op zoek naar de mooiste Parken van Malaga? Málaga heeft verschillende prachtige parken waar zowel locals als toeristen kunnen genieten van groene ruimtes, ontspanning en recreatieve activiteiten. Hier zijn enkele van de meest populaire parken in Málaga:

Parque de Málaga (Park of Málaga)

Dit park is gelegen in het hart van de stad, vlakbij de haven en het historische centrum. Het biedt een oase van rust met prachtige bloembedden, palmbomen en fonteinen. Het is een ideale plek om te wandelen, te picknicken of gewoon te genieten van de mooie omgeving.

Parque de la Alameda Malaga

Dit park ligt in het centrum van Málaga en is een van de oudste parken van de stad. Het biedt een mix van botanische tuinen, standbeelden, speeltuinen en een promenade met prachtig uitzicht op de haven en de zee.

Jardín Botánico-Histórico La Concepción Malaga

Jardín Botánico-Histórico La Concepción (Botanische tuin La Concepción) is een prachtige botanische tuin die net buiten het stadscentrum ligt en biedt een overvloed aan exotische planten en bomen. Het is een rustige en vredige plek om te wandelen en te genieten van de natuur.

Parque de Huelin Malaga

Dit park ligt in de wijk Huelin, vlakbij het strand, en is een favoriete plek voor gezinnen. Het heeft grote speelruimtes, groene gazons en sportfaciliteiten.

Parque de Málaga Oeste (Westpark Málaga)

Dit park ligt aan de westelijke kant van de stad en biedt prachtige uitzichten op de baai van Málaga. Het heeft een groot meer, tuinen en wandelpaden, perfect voor een ontspannen dag in de natuur.

Parque del Morlaco Malaga

Dit park is gelegen in de wijk Pedregalejo en biedt mooie wandelpaden langs de kust en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Parque de la Paloma Malaga

Dit park is gelegen in de naburige stad Benalmádena, op ongeveer 20 minuten rijden van Málaga. Het heeft prachtige meren, dieren, speeltuinen en ontspanningsruimtes.

Parque de Málaga Oeste (Westpark Málaga)

Dit park ligt aan de westelijke kant van de stad en biedt prachtige uitzichten op de baai van Málaga. Het heeft een groot meer, tuinen en wandelpaden, perfect voor een ontspannen dag in de natuur.

De parken in Málaga zijn een geweldige plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad, te genieten van de natuur en te ontspannen. Of u nu een wandeling wilt maken, wilt picknicken, wilt sporten of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, de parken in Málaga bieden voor elk wat wils.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *