bb vol liefde mount joy

B&B in Malaga Centrum met Nederlandse of Belgische Eigenaar

Ben je op zoek naar een B&B in Malaga?  Overnachten in een B&B is net even anders dan een hotel. We hebben we een aantal suggesties voor je voor sfeervolle B&B’s in Malaga.

Allereerst een aantal vragen over je wensen. Ben je op zoek naar een B&B Malaga met een Nederlandse eigenaar of  belgen? Een B&B in Málaga centrum, een B&B Málaga met zwembad? Aansluitend op jouw wensen is er altijd een goede B&B te vinden in Malaga.

B&B Vol Liefde, Mount Joy

Mount Joy Malaga is door het TV programma B&B vol liefde de meest bekende B&B van Malaga. Omdat Mount Joy een klein half uur buiten Malaga ligt is het weliswaar prachtig maar niet ideaal voor een citytrip naar Malaga. Hier een aantal andere opties voor B&B’s in Malaga.

10 B&B’s in Malaga

Het is belangrijk om de beschikbaarheid, prijzen, voorzieningen en locaties te vergelijken voordat je een B&B kiest. Lees de recensies van andere gasten om een idee te krijgen van hun ervaringen. Houd ook rekening met de locatie van de B&B en de nabijheid van bezienswaardigheden en openbaar vervoer om jouw verblijf in Malaga zo aangenaam mogelijk te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *