Kerstverlichting Calle Larios Malaga

Kerstverlichting Malaga 2023

Kerst in Malaga is een unieke beleving met Kerstverlichting Malaga 2023 als een van de hogtepunten. Dit jaar is het thema van de kerstverlichting in Malaga “16 hemelse engelen” en de lichtshow is exclusief ontworpen voor de stad door Iluminaciones Ximenez. De muziek die tijdens de lichtshow wordt gespeeld.

De lichtshow in Calle Larios in Malaga is een betoverend spektakel dat plaatsvindt tijdens de kerstperiode. Elk jaar wordt de centrale straat van Malaga omgetoverd tot een magische plek vol prachtige lichtinstallaties en kleurrijke decoraties. De lichtshow is een belangrijk onderdeel van de kersttraditie in de stad en trekt talloze bezoekers aan.

De lichtshow bestaat uit een reeks licht- en geluidsshows die dagelijks worden opgevoerd. De straat wordt versierd met schitterende lichtjes en kleurrijke ornamenten, en er zijn drie shows per dag om het publiek te betoveren. De muziek die tijdens de shows wordt gespeeld, omvat bekende kerstliederen en zorgt voor een feestelijke sfeer.

De lichtshow in Calle Larios is een geweldige attractie voor zowel lokale bewoners als toeristen, en het is een uitstekende manier om in de kerststemming te komen. De prachtige verlichting en de feestelijke ambiance maken het tot een onvergetelijke ervaring voor iedereen die het bijwoont.

Kerstverlichting show Calle Larios Malaga

De kerstverlichting start dit jaar op vrijdag 24 november in Calle Larios om 18:30 uur.

De dagelijkse lichtshows vinden plaats om 19:00 uur, 20:30 uur en 22:00 uur, behalve op 24 december en 31 december. De verlichting gaat doordeweeks om 18:30 uur aan en blijft branden tot middernacht. Tijdens de weekenden gaat het licht zelfs door tot 02:00 uur. Op 24 en 31 december schitteren de lichtjes zelfs tot 06:00 uur ’s morgens.

De stad Malaga heeft aanzienlijk geïnvesteerd in de kerstverlichting, met een budget van 1,4 miljoen euro voor Calle Larios en andere delen van de stad. In totaal zullen ongeveer 1.350.000 lichtpunten de stad verlichten, waaronder 500 straten die speciaal voor Kerst worden versierd. Naast Calle Larios worden ook de zijstraten verlicht met grote driedimensionale kroonluchters. De straat San Juan krijgt dit jaar extra aandacht met lichtvoorstellingen in drie verschillende ruimtes: de “Magische grot”, het “Hemel van riet” en de “Spinnen kamer”.

La Alameda, Plaza de la Marina en het park zullen ook schitterend verlicht en gedecoreerd zijn, met in totaal 14 bogen in deze ruimtes. De traditionele kerstmarkten op de Paseo de Parque en bij Muelle Uno zijn ook een bezoek waard. En voor een betoverende kerstervaring buiten de stad, kun je de prachtige kerstverlichting en shows bewonderen in de Botanische tuin van Malaga van 27 november tot 8 januari.

De kerstmarkt in Malaga

De kerstmarkt in Malaga is een betoverende plek waar de feestelijke sfeer van Kerstmis tot leven komt. Elk jaar wordt het centrum van de stad omgetoverd tot een levendige markt vol kraampjes en activiteiten.

Op de kerstmarkt vind je een overvloed aan ambachtelijke producten, kerstversieringen, handgemaakte geschenken en lekkernijen. Het is de perfecte plek om unieke cadeautjes te vinden voor je dierbaren of om jezelf te trakteren op heerlijke lokale lekkernijen.

Naast winkelen kun je genieten van live muziek, straatoptredens en andere festiviteiten die de kerstsfeer versterken. Er zijn vaak ook attracties voor kinderen, zoals een draaimolen of een ijsbaan, waardoor het een geweldige familiebestemming is.

Een bezoek aan de kerstmarkt is een geweldige manier om de traditionele Spaanse kerstcultuur te ervaren en de warme en gastvrije sfeer van Malaga te voelen. Of je nu op zoek bent naar kerstinkopen of gewoon wilt genieten van de magie van Kerstmis, de kerstmarkt in Malaga heeft voor ieder wat wils.

Lasershow in Malaga

De lasershow in Malaga is een spectaculaire ervaring die plaatsvindt tijdens speciale gelegenheden en evenementen in de stad. Tijdens deze show worden krachtige lasers gebruikt om kleurrijke en intrigerende lichtbeelden in de nachtelijke lucht te projecteren, waardoor een betoverende en futuristische sfeer ontstaat.

De lasershow in Malaga wordt vaak gehouden tijdens festivals, concerten, feestdagen en andere bijzondere momenten. Een van de meest opvallende locaties voor de lasershow is de Calle Larios, een centrale straat in het historische centrum van de stad. Hier worden de lasers en lichteffecten gecombineerd met muziek en live-optredens, wat een adembenemend schouwspel oplevert dat duizenden mensen trekt.

Tijdens de lasershow zie je prachtige patronen, bewegende figuren en kleurrijke stralen die de nachtelijke hemel verlichten en de gebouwen in de omgeving transformeren. De shows zijn vaak synchroon met muziek, wat zorgt voor een meeslepende ervaring.

De lasershow in Malaga is een populaire attractie voor zowel lokale bewoners als toeristen, en het is een geweldige manier om de stad ’s nachts te verkennen en te genieten van een unieke en onvergetelijke visuele ervaring. Als je Malaga bezoekt tijdens een periode waarin de lasershow wordt gehouden, is het zeker de moeite waard om deze magische gebeurtenis bij te wonen.

Kortom, Kerst en de lichtshow in Calle Larios in Malaga is een absoluut hoogtepunt tijdens de kerstperiode en een must-see voor iedereen die de magie van de feestdagen wil ervaren. Het is een adembenemend schouwspel dat je niet mag missen als je in Malaga bent tijdens de kerstperiode. Geniet van de betoverende lichtshows, de prachtige decoraties en de feestelijke sfeer in de stad Malaga tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *