A1805AA1 B311 4F97 8738 407AC6FAC46D scaled

1 Dag in Malaga, Dit kun je doen

Aan het begin van de grote winkelstraat La Calle Larios bij het begin van de Palmeral de Las Sorpresas en Málaga Park kun je het Tourist Info gebouw van Malaga vinden. Hier kun je tips, informatie en folders vinden die je helpen om een 1 Dag in Malaga goed te besteden.  
1 Dag in Malaga
1 Dag in Malaga

Adres Malaga Tourist Office

Adres: Pl. de la Marina, 11, 29001 Málaga
Telefoon: +34 951 92 60 20

Planning 1 Dag Malaga

Wil je geen tijd verliezen met een bezoekje aan het Tourist Office? Dan kun je de onderstaande planning volgen voor een heerlijke dag Malaga. Als je maar 1 Dag in Malaga hebt om Málaga te verkennen, zijn er nog steeds tal van bezienswaardigheden en activiteiten die je kunt doen om de stad te ontdekken. Hier is een mogelijke route voor een dag in Málaga:

1 Dag in Malaga: Ochtend

  • Begin je dag met een bezoek aan het Alcazaba, een Moors fort uit de 11e eeuw. Het biedt een prachtig uitzicht op de stad en de haven.
  • Loop daarna naar de nabijgelegen ruïnes van het Romeinse theater, dat onderdeel was van de stad Malaca.

1 Dag in Malaga: Middag

  • Ga naar de kathedraal van Málaga, ook bekend als ‘La Manquita’, vanwege de onafgemaakte rechtertoren. Bezoek ook het nabijgelegen bisschoppelijk paleis en de Plaza del Obispo.
  • Bezoek het Picasso Museum, dat een uitgebreide collectie van werken van Pablo Picasso herbergt.

1 Dag in Malaga: Avond

  • Loop door de smalle straatjes van het historische centrum en bezoek Plaza de la Merced, waar het geboortehuis van Picasso staat en een bruisende sfeer heerst. Geniet van de traditionele tapas in een van de vele bars en restaurants.
  • Bezoek vervolgens de Malagueta, het strand van Málaga, en sluit de dag af met een cocktail terwijl je uitkijkt over de Middellandse Zee.

Heb na het lezen van dit artikel vragen over Malaga? Laat dan een reactie achter. Ik beantwoord al je vragen graag om jouw verblijf in Malaga onvergetelijk te maken.

Adios!

Natascha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *