24.7 C
Málaga
dinsdag 26 september 2023
More

  Nieuws uit Malaga

  Malaga Temperatuur Winter

  Málaga heeft een mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers. De temperaturen variëren gedurende het jaar, maar het klimaat blijft over het algemeen aangenaam en zonnig.

  Temperatuur Malaga Winter

  (december – februari): De temperaturen in Málaga zijn in de winter mild, met gemiddelde temperaturen tussen 8°C en 17°C. De laagste temperaturen kunnen rond 5°C liggen, vooral ’s nachts.

  Temperatuur Malaga Lente

  Malaga temperatuur
  Malaga temperatuur

  Lente (maart – mei): In de lente beginnen de temperaturen te stijgen, met gemiddelde waarden tussen 12°C en 23°C. Dit is een aangename tijd om Málaga te bezoeken, met veel zonnige dagen en aangename temperaturen.

  Temperatuur Malaga Zomer

  Zomer (juni – augustus): De zomers in Málaga zijn warm en zonnig, met gemiddelde temperaturen tussen 20°C en 30°C. Het kan echter heter worden, met pieken die soms oplopen tot 35°C of hoger.

  Temperatuur Malaga Herfst

  Herfst (september – november): De temperaturen in Málaga beginnen in de herfst af te nemen, met gemiddelde waarden tussen 14°C en 27°C. De dagen zijn over het algemeen nog steeds zonnig en aangenaam, hoewel de kans op neerslag toeneemt naarmate het seizoen vordert.

  Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat het weer altijd kan variëren, ook in Malaga. Malaga is enorm groen met mooie parken en botanische tuinen, dit komt onder andere door de regen die valt. Gelukkig klaart het meestal snel weer op zodat citytrip naar Malaga niet in het water valt.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  hotspots malaga

  gratis tips uit malaga

  Binnenkort een citytrip of vakantie naar Malaga gepland? Ontvang Gratis de beste tips en korting vouchers.