Malaga Spanje IMG 7554 scaled

Betrouwbare Makelaar in Malaga Costa del Sol Pas op voor 1 Valkuil

Het vinden van een betrouwbare Belgische of Nederlandse makelaar in Malaga is de eerste en misschien wel belangrijkste stap bij het kopen of verkopen van onroerend goed in Malaga of andere plaatsen in de Costa del Sol zoals Nerja, Torrox, Torremolinos, Mijas, Fuengirola of Marbella.

Of je nu op zoek bent naar een huis, appartement, finca met zeezicht in Malaga Spanje of juist in de bergen.Zelf heb ik in 2021 een nieuwbouwwoning gekocht in Malaga en in dit artikel leg ik je graag uit wat ik in het traject van de eerste email tot de sleuteloverdracht heb geleerd. Maar eerst geef ik je wat algemene basiskennis over onroerend goed in Malaga en omgeving.

Hier moet je op letten bij het kopen van vastgoed in Malaga

Bij het kopen van een huis in Malaga Spanje zijn er verschillende belangrijke zaken waar je op moet letten. Hier zijn enkele belangrijke aandachtspunten:

Juridische en administratieve aspecten

Zorg ervoor dat alle juridische en administratieve aspecten van de eigendom in orde zijn. Controleer de eigendomspapieren, kadasterregistratie en vraag naar eventuele openstaande schulden of lasten op het eigendom.

Locatie

De locatie is een cruciale factor bij het kopen van een huis. Overweeg de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, restaurants, medische faciliteiten, stranden, enz. Ook de bereikbaarheid tot luchthavens en transportmogelijkheden kan belangrijk zijn.

Bezoek en inspectie

Bezichtig het huis persoonlijk om de staat van het pand te beoordelen. Let op eventuele gebreken of noodzakelijke reparaties.

Budget en kosten

Stel een duidelijk budget op voor de aankoop van het huis en houd rekening met bijkomende kosten zoals belastingen, notariskosten, registratiekosten en makelaarskosten.

Belastingen en vergoedingen

Informeer jezelf over de belastingen die van toepassing zijn op onroerend goed in Malaga Spanje, zoals de Overdrachtsbelasting of de BTW (IVA) bij nieuwbouw.

Financiering of Hypotheek

Als je financiering nodig hebt voor de aankoop, onderzoek dan de mogelijkheden voor hypotheken en leningen in Malaga Spanje. Verderop in dit artikel ha ik hier dieper op in.

Bestemmingsplan en vergunningen

Controleer of het pand voldoet aan het bestemmingsplan en of er eventuele bouwvergunningen zijn vereist voor eventuele verbouwingen of uitbreidingen.

Lokale gemeenschap

Onderzoek de lokale gemeenschap en levensstijl om te zien of het past bij jouw wensen en behoeften.

Huur- en verhuurpotentieel

Als je van plan bent om het huis te verhuren, onderzoek dan het huur- en verhuurpotentieel in de omgeving.

Professioneel advies

Overweeg om professioneel advies in te winnen, zoals van een advocaat of een gespecialiseerde vastgoedmakelaar, om je te begeleiden door het hele proces en om ervoor te zorgen dat alles correct wordt afgehandeld.

Het kopen van een huis in Malaga Spanje kan een spannende en lonende ervaring zijn, maar het is van cruciaal belang om goed geïnformeerd te zijn en alle aspecten zorgvuldig te overwegen voordat je een definitieve beslissing neemt. Een goede voorbereiding en professioneel advies zullen je helpen om het koopproces soepel te laten verlopen en om zeker te zijn van je aankoopbeslissing.

Hypotheek Malaga Spanje

Een hypotheek in Malaga Spanje verkrijgen als buitenlander is mogelijk, maar er zijn enkele belangrijke aspecten waarmee je rekening moet houden. Hier zijn enkele essentiële punten met betrekking tot hypotheken in Spanje.

Banken en voorwaarden

Er zijn verschillende Spaanse banken en geldverstrekkers die hypotheken aanbieden aan buitenlandse kopers. De voorwaarden en rentetarieven kunnen variëren, dus het is raadzaam om verschillende opties te vergelijken. Om in aanmerking te komen voor een hypotheek in Spanje, moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen, zoals het hebben van een stabiel inkomen en voldoende spaargeld voor een aanbetaling.

Aanbetaling

In Spanje is het gebruikelijk dat de aanbetaling voor een hypotheek hoger is dan in sommige andere landen. Over het algemeen kan dit variëren van 20% tot 30% van de aankoopprijs. Als je inkomsten in een andere valuta hebt, moet je nadenken over de wisselkoersrisico’s, aangezien de hypotheek in euro’s zal zijn.

Notariskosten en belastingen

Bij het afsluiten van een hypotheek komen er notariskosten en andere bijkomende kosten kijken, net als bij de aankoop van onroerend goed. Zorg ervoor dat je deze kosten begrijpt en in je budget meeneemt.

Looptijd en rente

De looptijd van een hypotheek in Spanje kan variëren, maar deze kan meestal tot 30 jaar zijn. De rentevoet kan vast of variabel zijn, afhankelijk van je keuze. Je moet de vereiste documenten verstrekken, zoals identiteitsbewijs, inkomstenbewijzen, bankafschriften en andere relevante documentatie, om je kredietwaardigheid aan te tonen.

Profiteer van lokale expertise

Het is verstandig om samen te werken met een lokale hypotheekadviseur of bank die ervaring heeft met het verstrekken van hypotheken aan buitenlandse kopers. Zij kunnen je helpen het proces soepel te laten verlopen en eventuele taalbarrières te overwinnen.

Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de hypotheekmogelijkheden in Spanje voordat je een definitieve beslissing neemt. Neem de tijd om verschillende opties te onderzoeken, en indien mogelijk, vraag professioneel advies aan een deskundige om je te begeleiden bij het proces van het verkrijgen van een hypotheek in Spanje.

Wat is een Gestor?

Een “gestor” in Spanje is een professioneel adviseur of tussenpersoon die gespecialiseerd is in het beheer van administratieve en juridische procedures. Gestores kunnen een breed scala aan diensten aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven om hen te helpen bij verschillende bureaucratische taken en formele procedures in Spanje.

De taken van een gestor kunnen onder meer het volgende omvatten:

Belastingaangiften

Gestores kunnen helpen bij het invullen en indienen van belastingaangiften, zowel voor particulieren als bedrijven, en ervoor zorgen dat alle belastingverplichtingen correct worden nagekomen. Een Gestor helpen bij het uitvoeren van diverse administratieve procedures, zoals het registreren van onroerend goed, het verkrijgen van vergunningen, het inschrijven van voertuigen, het openen van bedrijven en meer.

Sociale zekerheid en arbeidszaken

Gestores kunnen ondersteuning bieden bij het regelen van zaken met betrekking tot sociale zekerheid, zoals het aanvragen van een Spaans burgerservicenummer (NIE) en het regelen van werkvergunningen voor buitenlandse werknemers.  Hoewel gestores geen advocaten zijn, kunnen ze algemeen juridisch advies verstrekken over bepaalde zaken en je doorverwijzen naar een advocaat indien nodig.

Gestores voor Ondernemers in Spanje

Voor ondernemers kunnen gestores helpen bij het oprichten en beheren van bedrijven, het indienen van jaarrekeningen en andere zakelijke gerelateerde zaken. Het inschakelen van een gestor kan zeer nuttig zijn, vooral als je niet bekend bent met de Spaanse administratieve systemen, taal en wetgeving. Ze kunnen je helpen tijd te besparen, potentiële problemen te voorkomen en ervoor zorgen dat je aan alle wettelijke vereisten voldoet. Het is echter belangrijk om een betrouwbare en ervaren gestor te kiezen, bij voorkeur met positieve aanbevelingen van anderen, om ervoor te zorgen dat je professionele en efficiënte service krijgt.

Belastingaangifte spanje voor huiseigenaren

Als huiseigenaar in Spanje ben je verplicht om jaarlijks belastingaangifte te doen, zelfs als je niet in Spanje woont. Hier zijn enkele belangrijke belastingen waarmee huiseigenaren in Spanje te maken kunnen krijgen.

Onroerendgoedbelasting Malaga Spanje

IBI (Impuesto sobre Bienes Inmuebles) Dit is een jaarlijkse belasting die wordt geheven op onroerend goed in Spanje. Het tarief varieert per gemeente en is gebaseerd op de waarde van het pand. Niet-residentenbelasting (Impuesto sobre la Renta de No Residentes, IRNR) Als je niet in Spanje woont maar wel een woning bezit, ben je verplicht om de niet-residentenbelasting te betalen. Deze belasting is van toepassing op het bezitten van onroerend goed in Spanje, ongeacht of het wordt verhuurd of niet. Het tarief is meestal een vast percentage van de kadastrale waarde van het onroerend goed.

Inkomstenbelasting voor huurinkomsten

Als je jouw woning verhuurt, moet je in Spanje inkomstenbelasting betalen over de huurinkomsten. Het tarief is afhankelijk van de hoogte van de huurinkomsten en kan variëren. Vermogenswinstbelasting (Impuesto sobre Incremento de Patrimonio de la Venta de Terrenos de Naturaleza Urbana, IIVTNU). Als je jouw woning verkoopt en een winst maakt, moet je mogelijk vermogenswinstbelasting betalen. Dit geldt zowel voor residenten als niet-residenten.

Erfbelasting (Impuesto sobre Sucesiones y Donaciones)

Als je een woning erft in Spanje, kan er erfbelasting verschuldigd zijn, afhankelijk van de waarde van de erfenis en de relatie tussen de erfgenamen. Het is belangrijk om op tijd en correct belastingaangifte te doen om boetes en problemen te voorkomen. Als je niet bekend bent met het Spaanse belastingstelsel, kan het verstandig zijn om een gestor of een fiscaal adviseur in te schakelen om je te helpen met de belastingaangifte en om ervoor te zorgen dat je aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

NIE Nummer aanvragen in Malaga

Het aanvragen van een NIE (Número de Identificación de Extranjero) in Malaga, Spanje, is een belangrijke stap voor buitenlanders die onroerend goed willen kopen, werken, studeren of andere officiële zaken willen regelen. Je kunt dit laten doen door een advocaat of gestor. Wil je zelf een NIE nummer aanvragen? Volg dan de onderstaande stappen om een NIE-nummer aan te vragen in Malaga

Om een NIE-nummer aan te vragen, moet je een afspraak maken bij het lokale kantoor van de Policia Nacional in Malaga. Dit kun je meestal online doen via de website van de Spaanse overheid of telefonisch.

Verzamel vereiste documenten: Voordat je naar je afspraak gaat, moet je de vereiste documenten verzamelen. De benodigde documenten kunnen variëren, maar over het algemeen heb je de volgende zaken nodig:

  • Geldig paspoort (origineel en kopie).
  • Ingevuld NIE-aanvraagformulier (Modelo EX-15). Dit formulier kun je downloaden van de website van de Spaanse overheid.
  • Bewijs van de reden voor je aanvraag, bijvoorbeeld een arbeidscontract, een huurovereenkomst, een eigendomsakte, enz.

Op de dag van je afspraak ga je naar het kantoor van de Policia Nacional in Malaga op het aangegeven tijdstip. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten bij je hebt. Tijdens je afspraak vul je het NIE-aanvraagformulier in en overhandig je alle vereiste documenten aan de ambtenaar. Ze kunnen je vragen om de originele documenten te tonen ter verificatie.

Na het indienen van je aanvraag moet je de NIE-vergoeding betalen. De kosten kunnen variëren, dus informeer vooraf over de huidige tarieven en zorg ervoor dat je contant geld bij je hebt. Na het afronden van het aanvraagproces krijg je een ontvangstbewijs waarop staat dat je een NIE-nummer hebt aangevraagd. Het kan enige tijd duren voordat je het daadwerkelijke NIE-nummer ontvangt, afhankelijk van de drukte en verwerkingstijden bij de autoriteiten.

Het is belangrijk om op tijd een afspraak te maken en alle vereiste documenten bij de hand te hebben om het aanvraagproces soepel te laten verlopen. Het NIE-nummer is een essentieel identificatienummer voor buitenlanders in Spanje, dus bewaar het zorgvuldig zodra je het hebt ontvangen.

Gemeentehuis Malaga

In Malaga zijn er verschillende gemeentehuizen verspreid over de stad en de omliggende gebieden. Hier zijn enkele belangrijke locaties van gemeentehuizen in Malaga:

Ayuntamiento de Málaga (Gemeentehuis van Malaga):
Adres: Paseo del Parque, 11, 29015 Málaga, Spanje

Ayuntamiento de Torremolinos (Gemeentehuis van Torremolinos):
Adres: Plaza Blas Infante, 1, 29620 Torremolinos, Málaga, Spanje

Ayuntamiento de Benalmádena (Gemeentehuis van Benalmádena):
Adres: Avenida Juan Luis Peralta, 18, 29639 Benalmádena, Málaga, Spanje

Ayuntamiento de Fuengirola (Gemeentehuis van Fuengirola):
Adres: Plaza Reyes Católicos, 4, 29640 Fuengirola, Málaga, Spanje

Ayuntamiento de Marbella (Gemeentehuis van Marbella):
Adres: Plaza de los Naranjos, 1, 29601 Marbella, Málaga, Spanje

Ayuntamiento de Mijas (Gemeentehuis van Mijas):
Adres: Plaza Virgen de la Peña, 1, 29650 Mijas, Málaga, Spanje

Houd er rekening mee dat sommige gemeentehuizen mogelijk meerdere vestigingen hebben, afhankelijk van de grootte van de gemeente. Als je specifieke diensten nodig hebt of een bezoek wilt brengen aan een gemeentehuis, is het raadzaam om vooraf de exacte locatie en openingstijden te controleren op de officiële website van de desbetreffende gemeente.

Bestaande bouw kopen Malaga

Bij het kopen van een bestaande woning in Spanje zijn er verschillende belangrijke zaken waar je op moet letten. Hier zijn enkele essentiële punten. Laat de bestaande woning inspecteren door een professionele inspecteur om de staat van het pand te beoordelen. Let op eventuele gebreken, noodzakelijke reparaties of renovaties. Stel een duidelijk budget op voor de aankoop van de bestaande woning en houd rekening met bijkomende kosten zoals belastingen, notariskosten, registratiekosten en makelaarskosten.

Onderhandelingen

Onderhandel over de prijs en voorwaarden met de verkoper of makelaar in Malaga, indien mogelijk. Zorg ervoor dat je de staat van de woning en eventuele noodzakelijke reparaties in overweging neemt bij het bepalen van de prijs. Controleer of de bestaande woning voldoet aan het bestemmingsplan en of er eventuele bouwvergunningen zijn vereist voor eventuele verbouwingen of uitbreidingen. Onderzoek de lokale gemeenschap en levensstijl om te zien of het past bij jouw wensen en behoeften.

Huur- en verhuurpotentieel

Als je van plan bent om de woning te verhuren, onderzoek dan het huur- en verhuurpotentieel in de omgeving. Overweeg om professioneel advies in te winnen, zoals van een advocaat of een gespecialiseerde vastgoedmakelaar, om je te begeleiden door het hele proces en om ervoor te zorgen dat alles correct wordt afgehandeld.

Het kopen van een bestaande woning in Spanje biedt je de mogelijkheid om een woning te kopen met een eigen geschiedenis en karakter. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en alle aspecten zorgvuldig overweegt voordat je een definitieve beslissing neemt. Een goede voorbereiding en professioneel advies zullen je helpen om het koopproces soepel te laten verlopen en om zeker te zijn van je aankoopbeslissing.

Nieuwbouw kopen Malaga

Het kopen van een nieuwbouwwoning in Spanje kan een spannende en lonende ervaring zijn. Hier zijn enkele belangrijke dingen waarmee je rekening moet houden bij het kopen van nieuwbouw in Spanje.

Projectontwikkelaar en bouwer

Zorg ervoor dat je werkt met een gerenommeerde projectontwikkelaar en bouwer. Onderzoek hun eerdere projecten, ervaring en reputatie voordat je een beslissing neemt. Kies een locatie die past bij jouw voorkeuren en behoeften. Overweeg factoren zoals nabijheid van voorzieningen, stranden, scholen, openbaar vervoer enz. Informeer naar de voorzieningen die beschikbaar zullen zijn in het nieuwbouwproject, zoals zwembaden, tuinen, parkeergelegenheid, sportfaciliteiten, enz.Vraag om de plannen en specificaties van de nieuwbouwwoning, zodat je een duidelijk beeld hebt van de indeling, grootte en afwerkingen.

Betalen Nieuwbouwwoning Spanje

Begrijp het betalingsschema van de nieuwbouwontwikkelaar. Vaak worden betalingen in verschillende fasen gedaan naarmate de bouw vordert. Controleer of de ontwikkelaar garanties biedt voor de constructie en eventuele gebreken in de woning. Informeer naar de verwachte datum van voltooiing en oplevering van de nieuwbouwwoning. Houd er rekening mee dat bouwprojecten vertraging kunnen oplopen. Laat alle juridische aspecten grondig controleren door een advocaat om ervoor te zorgen dat alles in orde is met betrekking tot eigendomspapieren, vergunningen en bouwvoorschriften.

Het kopen van nieuwbouw in Spanje biedt je de kans om een moderne woning te verwerven met de nieuwste faciliteiten en afwerkingen. Neem de tijd om verschillende nieuwbouwprojecten te onderzoeken, vraag om alle informatie die je nodig hebt, en werk samen met betrouwbare professionals om het koopproces soepel te laten verlopen.

Te koop landelijke huizen malaga

Er zijn verschillende manieren om landelijke huizen te koop te vinden in de regio Malaga. Zoek naar vastgoedwebsites die gespecialiseerd zijn in landelijke eigendommen in Malaga. Deze websites bieden vaak een uitgebreid overzicht van beschikbare landelijke huizen, inclusief foto’s en details. Neem contact op met een lokale vastgoedmakelaar in Malaga die zich richten op landelijke eigendommen in de omgeving. Zij kunnen je helpen bij het vinden van geschikte opties die aansluiten bij jouw specifieke wensen en budget. Blader door lokale kranten en tijdschriften die vastgoedadvertenties publiceren. Hier vind je mogelijk aanbiedingen voor landelijke huizen te koop in Malaga. Vraag rond in de lokale gemeenschap of bij vrienden en familie of zij landelijke huizen te koop kennen in de omgeving.

Betrouwbare Nederlandse Makelaar in Malaga
Betrouwbare Nederlandse Makelaar in Malaga

Bezichtigingen en lokale verkenning

Als je in de buurt van Malaga bent, ga dan eens op verkenning uit in landelijke gebieden. Vaak worden er te koop staande eigendommen aangeduid met borden.

Bij het zoeken naar landelijke huizen, is het handig om te weten wat voor soort landelijk gebied je voorkeur heeft (bijv. aan zee, in de bergen, in de buurt van een dorp, enz.), en wat je budget is. Daarnaast is het verstandig om een lokale in te schakelen, omdat zij goed op de hoogte zijn van de lokale markt en kunnen helpen bij het navigeren door het aankoopproces.

Goedkope Huizen Malaga

Om goedkope huizen in Malaga te vinden, kun je echter een paar stappen ondernemen:

Vastgoedwebsites

Bezoek vastgoedwebsites die actief zijn in de regio Malaga, zoals Idealista, Fotocasa, Kyero, enz. Deze websites geven je een overzicht van beschikbare huizen, prijzen en locaties. Neem contact op met lokale Makelaar in Malaga. Zij kunnen je helpen bij het vinden van huizen die binnen jouw budget vallen. Overweeg ook om te zoeken naar huizen in buitenwijken en omliggende dorpen van Malaga. Vaak zijn huizen hier goedkoper dan in het stadscentrum. Wees geduldig en flexibel in je zoektocht. Het kan even duren voordat je het juiste huis tegen de juiste prijs vindt. Wees bereid om verschillende opties te overwegen.

Als je eenmaal een geschikt huis hebt gevonden, probeer dan te onderhandelen over de prijs. Soms is er ruimte voor prijsonderhandelingen, vooral als het huis al een tijdje te koop staat. Let op dat, hoewel je op zoek bent naar goedkope huizen, het belangrijk is om niet alleen naar de prijs te kijken. Zorg ervoor dat het huis voldoet aan jouw behoeften, dat het in goede staat verkeert en dat de locatie gunstig is voor jou. Het inschakelen van een lokale expert, zoals een makelaar in Malaga<, kan je helpen om het proces soepeler te laten verlopen en je te begeleiden bij het vinden van het juiste huis voor jouw budget.

Goedkoop appartement kopen in Malaga

Het vinden van een goedkoop appartement in Malaga hangt af van verschillende factoren, waaronder de locatie, de grootte van het appartement, de staat van het onroerend goed en de huidige vastgoedmarkt. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het vinden van een goedkoop appartement in Malaga.

Gebruik vastgoedwebsites zoals Idealista, Fotocasa, Kyero en andere vergelijkbare platforms om goedkope appartementen te zoeken in Malaga. Je kunt filters gebruiken om je zoekopdracht te verfijnen op basis van prijsklasse, locatie en andere criteria.

Vastgoedveilingen

Houd de mogelijkheid van vastgoedveilingen in de gaten. Soms worden daar appartementen verkocht tegen lagere prijzen dan de marktwaarde.

Renovatieprojecten

Overweeg het kopen van een appartement dat wat renovatie nodig heeft. Deze kunnen vaak goedkoper zijn en bieden je de mogelijkheid om het appartement naar eigen smaak op te knappen.

Let op dat “goedkoop” relatief is en afhangt van jouw budget en persoonlijke situatie. Zorg ervoor dat je altijd een grondige inspectie uitvoert en eventueel juridisch advies inwint voordat je een aankoop doet. Een lokale makelaar in Malaga kan je begeleiden en helpen bij het vinden van het juiste appartement binnen jouw budget.

Málaga Huis Huren

Het huren van een huis in Malaga kan een geweldige optie zijn als je op zoek bent naar een tijdelijke woning in deze prachtige stad. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om een huis te huren in Malaga. Bedenk allereerst wat voor soort huis je wilt huren, zoals het aantal slaapkamers, de buurt, voorzieningen, enz. Stel ook je budget vast, zodat je gericht kunt zoeken naar huizen die binnen jouw prijsklasse vallen.

Verken de Buurt

Als je in Malaga bent, loop of rij dan rond in verschillende buurten om een idee te krijgen van de omgeving en welke gebieden het beste bij je passen. Als je een geschikte woning hebt gevonden, onderhandel dan over de huurprijs en andere voorwaarden. Lees het huurcontract zorgvuldig door voordat je het ondertekent, en zorg ervoor dat je alle details begrijpt. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle voorzieningen die bij het huis horen, zoals verwarming, airconditioning, parkeergelegenheid, enz. Vraag ook naar eventuele regels en voorschriften met betrekking tot huisdieren, roken, enz.

Borg en verzekering

Vergeet niet om te informeren naar de borg die je moet betalen en eventuele verzekeringen die je moet afsluiten voor het gehuurde huis.

Zorg ervoor dat je altijd voorzichtig bent en onderzoek doet voordat je een huis huurt. Het is raadzaam om persoonlijk de woning te bekijken voordat je een beslissing neemt. Een betrouwbare Makelaar in Malaga kan je bij elke stap begeleiden en je helpen bij het vinden van de juiste huurovereenkomst die aan jouw behoeften voldoet.

Malaga te koop Zeezicht

Het zoeken naar een woning met zeezicht in Malaga kan een uitdagende maar lonende taak zijn. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het vinden van een woning met zeezicht in Malaga.Concentreer je zoektocht op kustgebieden en wijken die dicht bij de zee liggen, zoals Malagueta, El Palo, Pedregalejo, enz. Overweeg ook om te zoeken in buitenwijken en heuvels rondom Malaga zoals Colinas de Limonar, omdat sommige huizen in hoger gelegen gebieden een prachtig panoramisch uitzicht op zee kunnen bieden. Zorg ervoor dat de woning daadwerkelijk een onbelemmerd zeezicht heeft en dat er geen obstakels zijn die het uitzicht kunnen blokkeren in de toekomst.

Wees erop voorbereid dat woningen met zeezicht vaak hogere prijzen hebben vanwege de vraag naar dergelijke locaties. Zorg ervoor dat je een grondige inspectie uitvoert en eventueel juridisch advies inwint voordat je een aankoop doet. Een lokale Makelaar in Malaga kan je helpen om het proces soepeler te laten verlopen en je te begeleiden bij het vinden van een woning met het gewenste zeezicht.

Finca te koop Málaga Spanje

Het vinden van een finca te koop in Malaga kan een prachtige mogelijkheid zijn om een landelijk stukje onroerend goed te bemachtigen. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij je zoektocht. Specificeer het type finca dat je zoekt, zoals het aantal hectares land, het type bebouwing, voorzieningen, enz.

Het kopen van een finca kan een spannende stap zijn, maar het is essentieel om grondig onderzoek te doen en eventueel deskundig advies in te winnen om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt. Een lokale Makelaar in Malaga kan je bijstaan in het aankoopproces en je helpen bij het vinden van een finca die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Mount Joy van Swieten Malaga te koop

Joy van Swieten is de favoriet van B&B vol Liefde 2023 en heeft een B&B in de bergen een half uurtje boven Malaga. Ben je niet verliefd op Joy, maar wel op zijn B&B? Dan is er goed nieuws voor je want zijn B&B Mount Joy staat te koop voor ‘slechts’ 8 ton! Joy heeft Mount Joy op Idealista geplaatst. In de advertentie schrijft hij: “Ik presenteer u drie charmante huisjes die klaar zijn om je hart te veroveren. Het is een geweldige investering.” Joy biedt ook direct zijn zwembad en sauna te koop aan. Hij noemt zijn huisjes speciaal voor ‘lovebirds’ en prijst ze aan als een stukje “hemel op aarde”. De totaalprijs is 800.000 euro en je krijgt 365 m2 grond bovenop een berg in Malaga, Spanje. Lees meer over Mount Joy Malaga.

Huis kopen costa del sol

Is 800.000 net iets teveel? Het kopen van een huis aan de Costa del Sol kan een geweldige investering zijn en een kans om te genieten van het prachtige mediterrane leven. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen als je geïnteresseerd bent in het kopen van een huis aan de Costa del Sol. Stel een budget vast voor het kopen van een huis en zorg ervoor dat je ook rekening houdt met bijkomende kosten zoals belastingen, notaris- en makelaarskosten. Doe uitgebreid onderzoek naar de vastgoedmarkt aan de Costa del Sol. Bekijk de prijzen van huizen in verschillende gebieden en kies een locatie die aan jouw behoeften en voorkeuren voldoet.

Schakel een Makelaar in Malaga in die bekend is met de regio en de huizenmarkt. Zij kunnen je helpen bij het vinden van geschikte opties en begeleiden je door het koopproces. Als je eenmaal enkele potentiële huizen hebt gevonden, plan dan een bezoek aan de eigendommen. Doe een grondige inspectie en vraag alle nodige informatie over de staat van het huis. Als je een huis hebt gevonden dat aan jouw eisen voldoet, begin dan met de onderhandelingen over de prijs. Vaak is er enige ruimte voor prijsonderhandelingen. Zorg ervoor dat je een juridisch adviseur inschakelt om het koopproces te begeleiden en eventuele juridische zaken te controleren.

Let op dat het kopen van een huis in het buitenland complex kan zijn, dus neem de tijd om goed geïnformeerd te zijn en eventueel deskundig advies in te winnen. Met de juiste voorbereiding en begeleiding kan het kopen van een huis aan de Costa del Sol een spannende en lonende ervaring zijn.

Huis kopen in Mijas

Het kopen van een huis in Mijas biedt de mogelijkheid om te genieten van het prachtige landschap en de ontspannen sfeer van de Costa del Sol. Met gedegen onderzoek en professionele begeleiding kun je de juiste keuze maken en jouw droomhuis in Mijas realiseren.

Nederlandse makelaar costa del sol

Als je op zoek bent naar een Nederlandse makelaar in Malaga aan de Costa del Sol, zijn er verschillende makelaarskantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van Nederlandse klanten bij het kopen van onroerend goed in deze regio van Spanje. Deze Nederlandse

Om een Nederlandse Makelaar in Malaga te vinden, kun je online zoeken en specifiek vragen naar Nederlandse makelaarskantoren in de Costa del Sol-regio. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen. Gebruik zoekmachines en vastgoedwebsites om te zoeken naar Nederlandse makelaars aan de Costa del Sol. Bekijk recensies en ervaringen van andere Nederlandse klanten om een idee te krijgen van de betrouwbaarheid en professionaliteit van de makelaar. Neem contact op met de makelaarskantoren en vraag naar hun ervaring met het helpen van Nederlandse klanten, de talenkennis van hun medewerkers en hun aanbod aan vastgoed in de regio.

Vergelijk de diensten en kosten van verschillende makelaars voordat je een beslissing neemt. Als je een potentiële

Een Nederlandse Makelaar in Malaga kan je helpen bij het navigeren door het aankoopproces en het vinden van een woning die aan jouw wensen voldoet. Zij kunnen ook advies geven over de lokale markt en juridische zaken. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een keuze maakt en voel je vrij om vragen te stellen aan de makelaar om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare en competente partner hebt bij het kopen van vastgoed aan de Costa del Sol.

Betrouwbare Makelaar in Malaga Spanje

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar in Malaaga Spanje, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je met een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor werkt. Doe uitgebreid onderzoek naar verschillende makelaarskantoren in Spanje. Lees recensies, bekijk hun website en zoek naar informatie over hun ervaring en reputatie. Controleer of de makelaar over de juiste vergunningen en certificeringen beschikt om onroerend goed te verkopen in Spanje. Een legitieme makelaar moet geregistreerd zijn bij de Spaanse vastgoedautoriteit (Colegio de Agentes de la Propiedad Inmobiliaria) en lid zijn van een professionele branchevereniging.

Kijk naar de specialisatie van de makelaar. Sommige makelaars zijn gespecialiseerd in specifieke regio’s, soorten onroerend goed of doelgroepen, zoals internationale kopers. Transparantie: Zorg ervoor dat de Makelaar in Malaga transparant is over de kosten en commissies die zij in rekening brengen. Vraag om een duidelijk overzicht van alle kosten voordat je met hen in zee gaat. Als je de taal niet spreekt, zoek dan naar een makelaar die jouw taal spreekt of een internationaal team heeft dat jou kan helpen in jouw eigen taal.

Vraag vrienden, familie of collega’s om aanbevelingen voor betrouwbare makelaars die zij hebben gebruikt en waar ze goede ervaringen mee hebben gehad. Als je eenmaal een paar makelaars hebt geselecteerd, plan dan een persoonlijke ontmoeting met hen. Dit zal je de gelegenheid geven om ze beter te leren kennen en te zien of er een klik is.

Het kiezen van een betrouwbare makelaar is essentieel om een succesvolle en probleemloze ervaring te hebben bij het kopen van onroerend goed in Spanje. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je met een makelaar in zee gaat en vertrouw op je intuïtie bij het nemen van een beslissing. Een betrouwbare makelaar zal je bij elke stap van het proces begeleiden en je helpen bij het vinden van het perfecte onroerend goed dat aan jouw wensen voldoet.

Makelaar Andalusië

Neem de tijd om goed geïnformeerd te zijn en te vertrouwen op je intuïtie bij het maken van je keuze. Een betrouwbare makelaar zal je bij elke stap van het proces begeleiden en je helpen bij het vinden van het ideale onroerend goed in het prachtige Andalusië.

Makelaars in Spanje tv-programma

Een tv-programma dat specifiek gaat over makelaars in Spanje is “Droomhuis Gezocht: Spanje.” In dit programma helpen presentatoren Nederlandse koppels en gezinnen bij het vinden van hun ideale droomhuis in Spanje. De makelaars in het programma zijn lokale vastgoedexperts die de kopers begeleiden bij hun zoektocht naar een geschikt pand dat aan hun wensen en budget voldoet.

Het programma volgt de kandidaten tijdens hun zoektocht naar het perfecte huis en toont de verschillende huizen die ze bezoeken, evenals de uitdagingen en beslissingen waarmee ze worden geconfronteerd tijdens het aankoopproces. Het biedt kijkers een kijkje in de vastgoedmarkt en het leven in verschillende regio’s van Spanje, van bruisende steden tot schilderachtige kustplaatsen en landelijke gebieden.

“Droomhuis Gezocht: Spanje” is een populaire tv-serie die inzicht geeft in het koopproces van onroerend goed in Spanje en tegelijkertijd de schoonheid en diversiteit van het land laat zien. Het kan interessant zijn voor mensen die zelf overwegen om een huis in Spanje te kopen, evenals voor kijkers die geïnteresseerd zijn in vastgoed en de culturele aspecten van het wonen in Spanje.

Belgische Makelaar Costa del Sol

Als je op zoek bent naar een Belgische makelaar aan de Costa del Sol, Spanje, zijn er makelaarskantoren die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van Belgische klanten bij het kopen van onroerend goed in deze regio. Deze Belgische makelaars hebben vaak medewerkers die Nederlands, Frans en Engels spreken, wat het communicatieproces vergemakkelijkt voor Belgische kopers.

Om een Belgische makelaar in Malaga te vinden, kun je online zoeken en specifiek vragen naar Belgische makelaarskantoren aan de Costa del Sol.  Een Belgische makelaar kan je helpen bij het navigeren door het aankoopproces en het vinden van een woning die aan jouw wensen voldoet. Zij kunnen ook advies geven over de lokale markt en juridische zaken. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een keuze maakt en vertrouw op je intuïtie bij het nemen van een beslissing. Een betrouwbare Belgische makelaar zal je bij elke stap van het proces begeleiden en je helpen bij het vinden van het perfecte onroerend goed aan de Costa del Sol.

Belgische Makelaar Zuid Spanje

Als je op zoek bent naar een Belgische makelaar in Malaga Zuid-Spanje, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om een betrouwbare makelaar te vinden. Een Belgische makelaar in Zuid-Spanje kan je helpen bij het vinden van jouw droomhuis in deze prachtige regio. Met hun kennis van de lokale markt en expertise in het begeleiden van internationale klanten, kunnen ze je bij elke stap van het aankoopproces ondersteunen en adviseren. Vergeet niet om goed geïnformeerd te zijn en vertrouw op je gevoel bij het kiezen van de juiste makelaar voor jou.

Nederlandse makelaar Costa del Sol

Er zijn verschillende Nederlandse makelaars die actief zijn aan de Costa del Sol in Spanje. Deze makelaars zijn gespecialiseerd in het begeleiden van Nederlandse kopers bij het vinden van hun ideale woning in deze regio. Ze spreken vaak Nederlands en hebben een goede kennis van de lokale vastgoedmarkt. Een Nederlandse makelaar aan de Costa del Sol kan je helpen bij het vinden van jouw droomhuis in deze prachtige regio. Met hun kennis van de lokale markt en ervaring in het begeleiden van internationale kopers, kunnen ze je bij elke stap van het aankoopproces ondersteunen en adviseren. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en vertrouw op je gevoel bij het kiezen van de juiste makelaar voor jou.

Nederlandse makelaar Spanje Costa Blanca

Er zijn verschillende Nederlandse makelaars die actief zijn aan de Costa Blanca in Spanje. De Costa Blanca is een populaire bestemming voor Nederlandse kopers van onroerend goed vanwege het aangename klimaat, de prachtige stranden en de goede infrastructuur. Een Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca kan je helpen bij het vinden van jouw ideale woning in deze mooie regio van Spanje. Ze zijn bekend met de lokale markt en kunnen je begeleiden bij het hele aankoopproces, van het zoeken naar geschikte opties tot het afronden van de transactie. Neem de tijd om goed geïnformeerd te zijn en vertrouw op je intuïtie bij het kiezen van de juiste makelaar voor jouw behoeften.

Nederlandse Makelaar Spanje Woning Huren

Als je op zoek bent naar een Nederlandse makelaar in Malaga Spanje om een woning te huren, zijn er makelaarskantoren die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van Nederlandse huurders bij het vinden van geschikte huurwoningen in Spanje. Deze makelaars hebben vaak medewerkers die Nederlands spreken en bekend zijn met de specifieke behoeften en voorkeuren van Nederlandse huurders.

Een Nederlandse makelaar in Spanje kan je helpen bij het vinden van een huurwoning die aan jouw wensen en eisen voldoet. Ze kunnen je begeleiden bij het zoeken naar beschikbare huurwoningen, het onderhandelen over de huurvoorwaarden en het regelen van alle benodigde documentatie. Het hebben van een Nederlandstalige makelaar kan het communicatieproces vergemakkelijken en je een comfortabel gevoel geven bij het huren van een woning in Spanje.

Betrouwbare Makelaar Spanje

Het vinden van een betrouwbare makelaar in Spanje is essentieel voor een succesvolle en zorgeloze ervaring bij het kopen, verkopen of huren van onroerend goed. Hier zijn enkele tips om een betrouwbare makelaar te vinden.

Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en vertrouwen te hebben in de makelaar waarmee je werkt. Een betrouwbare makelaar zal je bij elke stap van het proces begeleiden en je helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Neem de tijd om de juiste makelaar te vinden die past bij jouw behoeften en wensen bij het kopen, verkopen of huren van onroerend goed in Spanje.

Makelaars in Spanje tv-programma

Een bekend tv-programma over makelaars in Spanje is “House Hunters International.” Dit is een Amerikaans televisieprogramma dat wereldwijd wordt uitgezonden, en het volgt kopers tijdens hun zoektocht naar een nieuw huis in het buitenland. Er zijn verschillende afleveringen gewijd aan Spanje, waaronder locaties aan de kust, zoals de Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Brava, en andere prachtige regio’s.

In “House Hunters International” kunnen kijkers het hele proces volgen, van het eerste bezoek aan potentiële huizen tot het uiteindelijke besluit over welk huis te kopen. Het programma laat de uitdagingen zien waarmee internationale kopers worden geconfronteerd bij het kiezen van een nieuw huis in een ander land, en het biedt ook inzichten in de lokale vastgoedmarkt en levensstijl.

Het programma is erg populair vanwege zijn mix van vastgoed, reizen en culturele aspecten van het leven in het buitenland. Het geeft kijkers een kijkje in het leven van mensen die een nieuwe start willen maken in het buitenland en de beslissingen die ze moeten nemen bij het kopen van onroerend goed in een ander land.

Houd er rekening mee dat tv-programma’s en hun beschikbaarheid kunnen variëren afhankelijk van de regio en het tv-netwerk. Dus als je geïnteresseerd bent in het bekijken van “House Hunters International” of andere tv-programma’s over makelaars in Spanje, kun je het beste de lokale tv-gids of streamingplatforms raadplegen voor het actuele aanbod.

Nederlandse makelaar Marbella

Er zijn verschillende Nederlandse makelaars actief in Marbella, Spanje, vanwege de populariteit van deze prachtige kustplaats onder Nederlandse kopers van onroerend goed. Deze makelaars zijn gespecialiseerd in het begeleiden van Nederlandse klanten bij het kopen, verkopen of huren van woningen in en rondom Marbella. Een Nederlandse makelaar in Marbella kan je helpen bij het vinden van jouw ideale woning in deze prachtige kustplaats. Ze zijn bekend met de lokale markt en kunnen je begeleiden bij het hele aankoopproces, van het zoeken naar geschikte opties tot het afronden van de transactie. Het hebben van een Nederlandstalige makelaar kan het communicatieproces vergemakkelijken en je een comfortabel gevoel geven bij het kopen, verkopen of huren van een woning in Marbella.

Huis kopen Nerja

Nerja is een prachtige kustplaats aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje, en het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als mensen die op zoek zijn naar een tweede woning of een permanent verblijf in Spanje.

Het kopen van een huis in Nerja kan een spannend proces zijn, maar het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en de juiste stappen te volgen. Een lokale makelaar kan je helpen bij het hele proces en ervoor zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt bij het kopen van jouw droomhuis in deze prachtige kustplaats.

Huis kopen in Torrox

Torrox is een charmante kustplaats in Zuid-Spanje, gelegen aan de Costa del Sol. Het staat bekend om zijn aangename klimaat, mooie stranden en ontspannen sfeer.

Het kopen van een appartement in Torrox kan een geweldige investering zijn en een kans bieden om te genieten van het Mediterrane leven aan de Costa del Sol. Een lokale makelaar kan je helpen bij het hele proces en ervoor zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt bij het kopen van jouw ideale appartement in deze prachtige kustplaats.

Makelaar in Torre Del Mar

Een makelaar in Torre del Mar is een sleutelfiguur zijn in het onroerendgoedlandschap van deze prachtige badplaats aan de Costa del Sol. Torre del Mar is een populaire bestemming voor zowel toeristen als huizenkopers vanwege zijn prachtige stranden, levendige sfeer en gunstige ligging in de provincie Malaga, Spanje.

De taken van een makelaar in Torre del Mar omvatten het assisteren van klanten bij het zoeken naar onroerend goed dat aan hun behoeften en budget voldoet. Dit kan variëren van appartementen met uitzicht op zee tot villa’s met privézwembaden en alles daartussenin. Je hebt een grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt en het aanbod van woningen in de omgeving.

Als je op zoek bent naar een makelaar in Torre del Mar, zijn er verschillende manieren waarop je een betrouwbare en professionele makelaar kunt vinden.

Het is altijd aan te raden om met meerdere makelaars te praten voordat je een definitieve beslissing neemt. Kies een makelaar waarmee je je op je gemak voelt en die een bewezen staat van dienst heeft in het succesvol begeleiden van vastgoedtransacties in Torre del Mar. Door grondig onderzoek te doen en de juiste vragen te stellen, kun je een ervaren en betrouwbare makelaar vinden die je helpt bij het realiseren van je vastgoeddoelen in deze prachtige kustplaats aan de Costa del Sol.

Appartement kopen Rincon de la Victoria

Rincon de la Victoria is een mooie kustplaats gelegen aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje, en het is een aantrekkelijke bestemming voor zowel toeristen als mensen die op zoek zijn naar een tweede woning of een permanent verblijf in Spanje. Het kopen van een appartement in Rincon de la Victoria kan een geweldige investering zijn en een kans bieden om te genieten van het Mediterrane leven aan de Costa del Sol. Een lokale makelaar kan je helpen bij het hele proces en ervoor zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt bij het kopen van jouw ideale appartement in deze prachtige kustplaats.

Huis Kopen El Palo Malaga

El Palo is een schilderachtige wijk in het oosten van de stad Malaga, gelegen aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. Het is een levendige en charmante plek met een echte Spaanse sfeer, bekend om zijn stranden, tapasbars en visrestaurants.

Het kopen van een huis in El Palo kan een geweldige kans zijn om te genieten van het leven aan de kust van de Costa del Sol, omringd door de lokale cultuur en de prachtige stranden. Een lokale makelaar kan je helpen bij het hele proces en ervoor zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt bij het kopen van jouw ideale huis in deze mooie wijk van Malaga.

Vissershuisje kopen Pedregalejo Malaga

Pedregalejo is een mooie en populaire wijk in het oosten van Malaga, gelegen aan de kust van de Costa del Sol in Zuid-Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, gezellige sfeer en goede restaurants. Het kopen van een huis aan het strand in Pedregalejo kan een droom die uitkomt zijn, waarbij je kunt genieten van de prachtige kustlijn van de Costa del Sol en de ontspannen levensstijl in deze aantrekkelijke wijk van Malaga. Een lokale makelaar kan je helpen bij het hele proces en ervoor zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt bij het kopen van jouw ideale huis aan het strand in Pedregalejo.

Appartement kopen Huelin Malaga

Huelin is een levendige wijk in het westen van de stad Malaga, gelegen aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. Het is een populaire en gevarieerde buurt met een mix van residentiële gebouwen, winkels, restaurants en het strand op loopafstand. Als je een appartement hebt gevonden dat je leuk vindt, is het belangrijk om juridisch advies in te winnen om ervoor te zorgen dat alles in orde is met de eigendomsdocumenten en dat er geen verborgen problemen zijn.

Het kopen van een appartement in Huelin kan een geweldige kans zijn om te genieten van het stadsleven in Malaga, met het strand en alle voorzieningen binnen handbereik. Een lokale makelaar kan je helpen bij het hele proces en ervoor zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt bij het kopen van jouw ideale appartement in deze levendige wijk.

Appartement kopen Torremolinos

Torremolinos licht slechts 20 minuten verwijderd van Malaga Airport AGP. Het kopen van een appartement in Torremolinos kan een geweldige investering zijn, vooral als je wilt genieten van de prachtige stranden, de levendige sfeer en het heerlijke klimaat van de Costa del Sol. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en alle details begrijpt voordat je een beslissing neemt. Een lokale makelaar kan je helpen bij het vinden van geschikte appartementen en je begeleiden bij het hele aankoopproces.

Appartement Huren of Kopen in Carihuela

Is een appartement in La Carihuela jouw droom? Lees dan absoluut verder. Dagelijks boodschappen doen bij ‘Het Kruideniertje’, een frikandelletje speciaal bij ‘Het Trefpunt’, met Jantje Safari naar Caminito del Rey, een Boxpring bestellen bij Rogers linnen of een Broodje Bal bij Casa Beense?  Een drukje Nederland aan de Spaanse costa!

Het huren van een appartement in Carihuela kan een geweldige manier zijn om te genieten van het Mediterrane leven en de prachtige omgeving van de Costa del Sol. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en alle details begrijpt voordat je een beslissing neemt. Een lokale makelaar kan je helpen bij het vinden van geschikte huurappartementen en je begeleiden bij het hele proces.

Appartement kopen Benalmadena

Benalmadena is de plek waar Aad van Toor alweer meer dan 30 jaar woont. Het kopen van een appartement in Benalmádena, een populaire kustplaats aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje, kan een uitstekende investering zijn.

Het kopen van een appartement in Benalmádena biedt je de kans om te genieten van de prachtige stranden, de lokale cultuur en het bruisende leven van de Costa del Sol. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en alle details begrijpt voordat je een beslissing neemt. Een lokale makelaar kan je helpen bij het vinden van geschikte appartementen en je begeleiden bij het hele aankoopproces.

Huis met zwembad kopen Mijas

Het kopen van een huis met een zwembad in Mijas, een prachtige gemeente in de provincie Malaga, Spanje, kan een geweldige keuze zijn als je wilt genieten van het Mediterrane klimaat en de ontspannen levensstijl aan de Costa del Sol. Koop je een bestaande woning? Laat het huis dan inspecteren door een professionele inspecteur en zorg ervoor dat alles naar behoren functioneert. Als alles in orde is, kun je de aankoop afronden door het tekenen van het koopcontract en het betalen van de overeengekomen prijs.

Het kopen van een huis met zwembad in Mijas biedt je de kans om te genieten van de prachtige omgeving en het buitenleven in dit mooie deel van Spanje. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en alle details begrijpt voordat je een beslissing neemt. Een lokale makelaar kan je helpen bij het vinden van geschikte huizen en je begeleiden bij het hele aankoopproces.

Appartement kopen Fuengirola

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een appartement in Fuengirola, een populaire badplaats aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje, zijn hier enkele stappen die je kunt volgen. Doe uitgebreid onderzoek naar de vastgoedmarkt in Fuengirola. Kijk naar verschillende appartementen die beschikbaar zijn, hun prijsklassen, locaties en voorzieningen in de omgeving. Het kopen van een appartement in Fuengirola kan een geweldige investering zijn, vooral als je wilt genieten van het Mediterrane leven en de prachtige omgeving van de Costa del Sol. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en alle details begrijpt voordat je een beslissing neemt.

Huis met zwembad huren Marbella

Als je op zoek bent naar een huis met een zwembad om te huren in Marbella, dan zijn er verschillende stappen die je kunt volgen.

Zoek naar huurwoningen

Gebruik vastgoedwebsites, lokale makelaars en advertenties om huurwoningen met een zwembad in Marbella te vinden. Je kunt ook lokale Facebook-groepen en andere online platforms verkennen. Bepaal welke specificaties je wilt voor het huis, zoals het aantal slaapkamers, badkamers, de locatie en andere voorzieningen die je belangrijk vindt. Als je een lijst hebt gemaakt van huurwoningen die aan je criteria voldoen, plan dan bezichtigingen om de woningen persoonlijk te bekijken en te zien of ze aan je verwachtingen voldoen. Als je een geschikt huis hebt gevonden, bespreek dan de huurprijs en voorwaarden met de verhuurder of makelaar. Zorg ervoor dat je het huurcontract goed begrijpt voordat je het ondertekent.

Borg en betalingen

Zorg ervoor dat je begrijpt welke borg vereist is en hoe de betalingen moeten worden gedaan. Het huren van een huis met een zwembad in Marbella kan een geweldige manier zijn om te genieten van het Mediterrane leven en de prachtige omgeving van de Costa del Sol. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en alle details begrijpt voordat je een beslissing neemt. Een lokale makelaar kan je helpen bij het vinden van geschikte huurwoningen en je begeleiden bij het hele proces.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *